Gràcies

Imprimeix

Salvador Valls

President del Consell Esportiu del Baix Llobregat

Gràcies pel compromís, gràcies per l’esforç i gràcies per la il·lusió per seguir creixent junts. Ens hem enfrontat a la temporada dels Jocs Escolars més difícil de la nostra història, i junts i juntes l’hem superada. Davant l’adversitat, ens hem unit, ens hem fet forts i hem aconseguit mantenir viu l’esperit de l’esport i l’activitat física amb valors.

Gràcies a totes les persones, entitats, centres educatius, clubs i administracions que ens heu acompanyat durant aquest repte, que ens heu rebut sempre amb la mà estesa i us heu sumat a un projecte que amb solidaritat, creativitat i valentia, ha aconseguit avançar i convertir l’adversitat en oportunitat. Oportunitat per transformar-se i adaptar-se, sempre buscant oferir-vos solucions i eines per seguir l’objectiu que compartim: millorar la qualitat de vida de la nostra gent.

També volem mostrar el nostre afecte a aquells que no ens heu pogut acompanyar durant aquests Jocs Escolars per culpa de les dificultats de la COVID-19 i les restriccions consegüents. Encara que no us haguem vist, sabem que hi heu estat, que des de la distància ens heu acompanyat i que ben aviat ens tornarem a veure. El temps passarà, i les circumstàncies canviaran, però sempre ens trobareu al mateix lloc, esperant-vos i desitjant sumar-vos al nostre dia a dia i a les nostres activitats, que també són les vostres.

En definitiva, gràcies per, en un moment on la soledat s’estenia per la nostra societat, haver-nos fet sentir més acompanyats que mai, haver-vos sumat a la nostra activitat i haver compartit junts un període que quedarà pel record i que hem superat retrobant-nos al voltant de l’esport i els valors. Gràcies pel vostre compromís, esforç, il·lusió, solidaritat i valentia. Gràcies.