Als pobles petits es votarà a la persona?

Imprimeix

Joan Carles Almirall Sánchez

Alcalde de Castellví de Rosanes

 

Joan Carles Almirall q

Sóc l’alcalde del poble més petit del Baix Llobregat. Ja quan em vaig presentar a les eleccions vaig tenir certs problemes amb el tema nacionalista. Sempre he defensat que unes eleccions locals són per escollir les persones que podran millorar el poble i la vida dels veïns, i només per això m’hi vaig presentar. La prova és que en el programa electoral es parlava de fer coses aquí, allà, d’ajudar la gent, reduir el deute… però en cap moment de temes nacionals.

En aquests darrers temps, les diferències entre els independentistes i no s’han agreujat i el nivell de crispació va en augment. Faci el que faci a vegades em sento criticat; que si deixo posar llaços grocs, que si no deixo posar pancartes a l’Ajuntament…

Com alcalde només vull millorar el meu poble i que els veïns visquin millor. No em vaig presentar per estar en un costat o altre, tot i que personalment tinc els meus idearis. Desitjo viure un poble que respecti, toleri, s’agermani, i potser és utòpic, però mentre sigui alcalde lluitaré perquè així sigui.

Vaig ser votat perquè veïns i veïnes de Castellví de diferents pensaments van creure que ho podia fer bé; en pobles com el nostre es valora més la persona i l’equip que el partit polític.

Canviarà? No ho sé, però crec que si canvia, sortirem perdent. La gestió del dia a dia, millorar el municipi i la vida de la seva gent no depenen de si ets independentista o no, depenen d’altres coses. Malauradament hi ha partits a qui els interessa barrejar-ho tot i segur que alguns veïns i veïnes votaran en clau nacionalista. Estic convençut que és una equivocació, però evidentment és una decisió personal de cadascú.