Una ciutat igualitària, amable i emprenedora

Imprimeix

Lluïsa Moret

Alcaldessa de Sant Boi de Llobregat

 

El Ple municipal de l’Ajuntament de Sant Boi ha aprovat aquest mes el Pla de Govern 2015-19. És el full de ruta’ del govern de la ciutat per millorar Sant Boi durant els pròxims anys i avançar cap a una ciutat cada cop més igualitària, emprenedora i amable.

Penso en Sant Boi com una ciutat igualitària que atén les necessitats bàsiques de les persones que estan en pitjor situació i es preocupa per oferir oportunitats a aquestes persones i per millorar les seves opcions d’aprofitar-les, invertint en la seva formació, la seva educació i el seu nivell cultural.

Sant Boi es també una ciutat amable: hem apostat fort per conservar i recuperar per a la gent un entorn privilegiat en una àrea metropolitana com la nostra i estic convençuda que aquest entorn s’ha convertit amb el pas dels anys en un dels actius que hem d’aprofitar per ser una ciutat atractiva per a l’activitat econòmica.

Aspirem també a ser una ciutat emprenedora, que valora com una riquesa el seu capital humà, social i empresarial i s’esforça per retenir-lo, per incentivar el talent individual i fomentar un esperit inquiet i emprenedor en els seus ciutadans i ciutadanes.

En el Pla de Govern recollim les nostres prioritats polítiques, els reptes de futur i les mesures que considerem convenients per fer-los possibles, incloses moltes de les aportacions que hem recollit al llarg d’un innovador procés de participació que ha aconseguit generar més de 400 propostes ciutadanes.

Durant els pròxims anys, seguirem treballant sense descans per donar un nou impuls a Sant Boi i atendre les necessitats de les persones que hi viuen.