Catalunya serà el que els catalans vulguin

La noticia de l’abdicació del Rei Joan Carles en favor del seu fill, el Princep Felip, ha estat abastament comentada per tothom. A Convergència entenem que, com ja ha manifestat el President de la Generalitat, Artur Mas, el canvi de rei no ha de ser un obstacle en el procés endegat pels catalans en favor del dret a decidir. Dit això, voldria recordar que el 21 d’abril de 1990, amb motiu d’una visita oficial al nostre país, l’hereu de la corona espanyola va dir davant el Parlament que “Catalunya serà el que els catalans vulguin que sigui” . A l’endemà, a la plaça de la Universitat de Cervera, va afegir que “Catalunya no només no ha de renunciar a les seves peculiaritats, sinó que també hem de enfortir-la entre tots”.

Avui, enfortir Catalunya és al meu mode de veure, legitimar la seva voluntat amb l’expressió de la voluntat democràticament expressada a les urnes, sobre una questió tant transcendebnt, com és la seva decissió sobre si vol o no, continuar dins de l’Estat Espanyol.

Josep Maria Llop i Rigol

President Comarcal de CDC al Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix