Nosaltres decidim

Aquest 2014 celebrem el dia internacional de la dona amb amenaces clares sobre un dels drets més importants per nosaltres: el de decidir lliurement i responsable sobre la nostra sexualitat i la nostra maternitat. La gairebé prohibició de l’avortament per part del Govern del PP amb una llei reaccionària ens farà retrocedir en els pocs àmbits on Espanya havia aconseguit una equiparació a països com França, Alemanya, Dinamarca i Bèlgica.

La llei de terminis aprovada el 2010 ha comportat la davallada d’avortaments, que és l’objectiu que ha de perseguir la política pública pel que fa a salut sexual, afectiva i reproductiva. La llei vigent regula clarament que som nosaltres, les dones, les que decidim sobre el nostre embaràs i que garanteix l’educació i la salut sexual.

El Partit Popular s’inventa un problema per fer contenta a una jerarquia eclesial i el seu electorat més extremista. Aquí no hi ha l’excusa de la crisi, en el tema de les llibertats i especialment respecte la llibertat i els drets de les dones, la dreta s’ha tret la màscara, ja no pot amagar que les seves accions són merament ideològiques i que volen una dona tancada a casa, sotmesa al marit i que no es faci sentir.


Eva Granados Galiano
Diputada del PSC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
75

Fotonotícies

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix