Sí a l'Hospital de Viladecans

Imprimeix
La comissió de salut del Parlament ha aprovat amb els vots a favor de tots els partits de la cambra excepte la CUP, que s’ha abstingut, tres propostes que confirmen la voluntat d’ampliar l’Hospital de Viladecans i de modernitzar-ne les instal·lacions. L’acord assolit al Parlament ha estat negociat per les diputades d’ERC Anna Simó i Alba Vergés amb els grups de CiU i PSC, sobre la base de la moció que va aprovar el Consell Comarcal del Baix Llobregat per unanimitat, també a proposta d'ERC.

L’acord assolit reforça la Llei de Pressupostos per al 2014, que ja inclou, a proposta d’ERC, que el Govern de la Generalitat ha de redactar el Pla funcional de l’Hospital de Viladecans abans de l’estiu del 2014 i adaptar el projecte executiu que es va elaborar l’any 2008.

Com ja vam fer en el Consell Comarcal del Baix Llobregat hem impulsat i promogut un acord, que va ser unànim a la comarca, en defensa de l’Hospital de Viladecans. Reforçar els serveis públics i evitar que el sector privat assumeixi aquesta responsabilitat és imprescindible per consolidar l’accés universal a la sanitat, un dels pilars de l’estat del benestar, però sobretot, imprescindible per assolir la justícia social i la igualtat, valors republicans que continuem reivindicant. Si el pressupost de la Generalitat no estigués subjecte al govern espanyol, tindríem suficients recursos per invertir en els serveis públics.


Jordi Albert i Caballero
President ERC  - Baix Llobregat i L'Hospitalet