CIU i ERC s'obliden del Baix Llobregat

Imprimeix
CiU i ERC han aprovat els pressupostos de la Generalitat. Uns pressupostos considerats antisocials per la majoria d’organitzacions i moviments socials. No només suposen mantenir les retallades en educació, ocupació, cultura, salut o benestar, sinó que suposen acceptar i aplicar el que recomanen la Troika i el neoliberalisme. 

ICV-EUiA no ens resignem i plantegem alternatives tant pel que fa a tenir més ingressos - els poderosos poden pagar més impostos- com a les despeses. Hem presentat més de 1000 esmenes (PSC unes 760, PP 350, Ciutadans 190 i la CUP 0!) per millorar el serveis públics i la vida de la gent. Esmenes que afecten directament als serveis públics del Baix Llobregat (millores a escoles, centre de salut, gent gran...) o propostes per millorar l’economia comarcal com la subvenció a la industria i al comerç local i de proximitat en municipis afectats per la crisi econòmica o ubicats en zones d’especial concentració de grans superfícies, i tot ha estat rebutjat per CiU i ERC.
A la comarca diuen donar suport a la millora dels serveis o que no volen l’Outlet i que defensen el comerç de proximitat, però al Parlament CiU i ERC s’ obliden del Baix Llobregat. L’excusa que donen és Madrid, però no es cert, hi ha diners però no es volen posar a la nostra comarca.

Jaume Bosch
Diputat al Parlament per ICV-EUiA