#9N2014 #SiSi

Imprimeix
ERCopinion
El dia 9 de novembre de 2014 volem votar i votarem. No és la pregunta que desitjàvem, però per primer cop en la història els ciutadans de Catalunya serem convocats a votar sobre la independència. Una doble pregunta que concilia la voluntat d’incloure tots els partidaris del dret a decidir i la claredat.

L'acord històric entre les forces partidàries del dret a decidir atorga una majoria parlamentària amplíssima en favor de preguntar a la ciutadania sobre la independència.

Els partits ens hem posat d’acord amb un fórmula de pregunta que no deixa cap dubte a la seva interpretació: la independència es guanya si tant a la primera, com en la segona pregunta, el Sí guanya al No. La victòria serà incontestable si més del 50% dels votants opten per l’Estat independent. La victòria és a les nostres mans, només cal que ens mobilitzem en aquest moment històric com sempre hem volgut fer.
La revolució democràtica acaba de començar. Sabem que votar és la via, i ningú ens apartarà dels camins de la democràcia. La voluntat del poble s’haurà de manifestar a les urnes, i cap marc legal podrà impedir-ho, perquè seria antidemocràtic. El 14D ho celebrarem tots junts al Fòrum.



Jordi Albert i Caballero

President de la Federació Comarcal ERC Baix Llobregat i l’Hospitalet