Tot per Sant Vicenç

Imprimeix

Maite Aymerich

Portaveu Municipal de Junts per Sant Vicenç

Tanquem l’any conscients de l’esforç que han de fer tots els vicentins i les vicentines per tirar endavant, i per aquest motiu celebrem que el Govern municipal hagi escoltat alguna de les propostes de Junts x Sant Vicenç per remuntar la crisi. És el cas de la campanya 70+30 a l’app Moneder SVH, que, encara que tard i amb poca dotació econòmica, ha començat a circular durant la campanya de Nadal 2021 i segur que anima a fer consum local. Això és bo.

Seguim treballant per millorar la vida al nostre municipi, per construir a partir del bé comú i per atendre primer les situacions més vulnerables. Per això insistim tant que cal millorar la gestió de les targetes de Serveis Social, que han de donar resposta real a les necessitats d’alimentació. Per això, també, fem propostes als nous pressupostos per augmentar les partides socials i qüestionem les càrregues impositives injustificades que afecten directament la butxaca de la ciutadania. En temps de crisi pandèmica, l’Administració local ha de ser valenta i pensar en la gent amb mesures socials i de reactivació econòmica potents. L’Ajuntament no pot estalviar quan hi ha necessitat.

A Sant Vicenç dels Horts podem mirar el futur amb esperança: hi haurà noves oportunitats, i nosaltres treballem incansablement per aquest bon futur per a tothom. Sabeu que el que diem ho fem i que jo mateixa he decidit concentrar les meves energies en el compromís que tinc amb el meu poble i la seva gent per fer-ho possible.

Des de Junts x Sant Vicenç, desitgem que a totes les cases vicentines pugueu celebrar les Festes en companyia de les persones que estimeu, que tingueu present el record de les que ja no hi són i que un somriure ample us ompli el cor.

Bon Nadal i feliç any nou!