La futura sala polivalent

Jordi Bou

Portaveu del grup municipal Fem El Papiol-Junts per Catalunya

La sala polivalent és un dels equipaments que manquen al nostre poble. Ara ja fa anys que no tenim l’antic Casino; tants, que els joves ni tan sols el van conèixer.

La futura sala polivalent ha de permetre allotjar moltes activitats que a dia d’avui es fan en llocs poc adients, com per exemple el Carnestoltes, que es fa al Pavelló Esportiu, o l’espectacle de Nadal de l’Escola de Música, que es fa al gimnàs de l’Escola Pau Vila.

També ha de poder allotjar moltes de les activitats que es realitzen a la sala d’actes Esteve Faura de la Biblioteca Valentí Almirall, que sovint queda petita.

Aquests darrers mesos, fruit d’un encàrrec que es va fer a la Diputació de Barcelona, una comissió d’experts formada per tècnics i administracions, ha escollit, d’entre 30 propostes, l’equip d’arquitectes que redactarà el projecte definitiu. Aquest projecte s’ha realitzat a partir del document d’usos i necessitats que es va treballar durant l’anterior mandat amb les entitats, el Consell del Poble i el departament tècnic de l’Ajuntament.

Aquest espai cultural ha de ser molt més que un equipament, i el seu emplaçament (davant de la pista ludicoesportiva) donarà una nova dimensió cultural al nostre poble. Generarà l’illa cultural del Papiol, formada per la Biblioteca, la sala i un gran espai de lleure entre els dos edificis.

És cert que està costant molt que aquest nou edifici sigui una realitat; és cert també que un cop tinguem el projecte haurem de trobar el finançament i que la crisi provocada per la pandèmia no hi ajuda gens. Però malgrat les dificultats, des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament hi treballem a fons per poder gaudir d’aquest nou espai.

Aprofito per desitjar-vos bon Nadal i una bona entrada d’any!

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix