Viu a les xarxes socials la 37a Mostra de Sant Vicenç dels Horts

Miguel Comino

Alcalde de Sant Vicenç dels Horts

La pandèmia de covid-19 accelera uns canvis profunds a les nostres vides, a la nostra economia i a la societat sencera. La situació ens obliga a repensar i reinventar la manera d’entendre la cultura, les relacions socials i la promoció de les activitats i un llarg etcètera. Per això enguany a Sant Vicenç dels Horts hem adaptat la 37a Mostra comercial, agrícola i gastronòmica, la 4a Mostra internacional de pastisseria i la Festa Major d’hivern a les noves necessitats i a les garanties sanitàries que vivim en temps de pandèmia, combinant els actes en format tradicional amb activitats en línia.

A hores d’ara és inevitable que la tecnologia es barregi amb les nostres vides i un dels grans reptes haurà de ser fer que l’ús de les noves eines sigui plenament democràtica perquè la tecnologia és des d’ara la nostra nova normalitat. La Mostra és el pol d’atracció de la vida associativa cultural i empresarial de la nostra ciutat i de part de la nostra comarca que hem decidit transformar per poder-la gaudir.

Del desastre de la pandèmia en traiem una nova finestra d’oportunitat i mostrem la qualitat dels nostres productes als nostres ciutadans i ciutadanes i al món. Per això, els ofereixo que aquests dies accedeixin al canal de Youtube de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i puguin gaudir de la Festa, de la nostra Mostra i de la Mostra internacional de pastisseria que amb aquest nou format ampliarà la seva consolidació.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix