Moció de censura: el dia després

Adrià Companys

Regidor d’ERC a l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

Han passat un parell de setmanes des que la moció de censura presentada a Sant Esteve Sesrovires es retirava 72 hores abans de celebrar-se el ple per la seva aprovació. Moció que hauria representat un canvi del govern del PSC que fins ara ha governat al municipi amb només quatre regidors i gràcies als vots de l'exalcalde Galceran i els regidors d'En Comú i Ciutadans.

La moció signada pels cinc regidors d'Esquerra, la regidora d'Alternativa Unitària i el regidor d'Ara Ses va ser presentada a l'ajuntament el passat 14 de gener. Però en el darrer moment el Sr. Galceran es feia enrere i acceptava la proposta del Sr. Carbonell que li oferia entrar a govern com a tinent d'alcalde amb la signatura delegada i coordinant totes les regidories. Més tot allò que no està escrit, però que portarà de nou a la forma de fer política de fa molts anys al poble més endeutat i amb un pitjor manteniment d'equipaments i carrers del Baix Llobregat.

El binomi Carbonell-Galceran, malgrat les picabaralles, desacreditacions i desqualificacions entre ells dels darrers dotze anys, governarà i marcarà el futur del municipi. Perquè al cap i a la fi, es necessiten i depenen un de l'altre perquè la foscor amagui la boira. I, ho faran amb el beneplàcit de la regidora d'En Comú i el regidor de Ciutadans.

Si alguna cosa ha mogut a Esquerra a tirar endavant amb la proposta d'en Galceran de presentar una moció de censura, tot i saber els riscos que comportava, ha estat pensar en el futur del poble. Ens preocupa i molt l'estat actual del nostre municipi i on ens portaran les actuals polítiques de l'alcalde Carbonell amb l'ajut del seu nou soci de govern. I per sobre de tot, fins a quin punt l'especulació i els deliris de grandesa dels dos alcaldes que governen el nostre poble ens abocaran a una situació molt pitjor de la que vàrem trobar en el 2015 quan entrarem a govern.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix