Una gran oportunitat per al comerç vicentí

Miguel Comino Haro

Alcalde de Sant Vicenç dels Horts

 

Sant Vicenç dels Horts ha donat el tret de sortida a la campanya de Nadal, que comptarà amb propostes lúdiques i comercials atractives per tota la comarca. Ofertes, sortejos, un concurs d'aparadors, activitats per gaudir en família... són algunes de les propostes que ens animen a omplir de vida els carrers, engalanats amb els tradicionals llums i arbres nadalencs.

Aquesta oferta es complementa amb el Festival de la Infància, la festa de Cap d'Any i la tan esperada Cavalcada de Reis, sens dubte tot un referent nacional, que celebrarà els 125 anys de la Comissió de la Cavalcada, a qui aprofito per enviar públicament la meva felicitació.

Tot està llest perquè gaudim d'unes festes entranyables que a més suposen una gran oportunitat per al comerç local. A Sant Vicenç dels Horts tenim de tot i amb una altíssima qualitat, com ho demostren, al llarg de l'any, cites tan destacades com la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica (25 i 26 de gener), la Firaestoc-Firatapes de primavera i tardor o les Jornades de Cuina Tradicional Catalana Josep Lladonosa de l'octubre.

Amb l'objectiu, precisament, de continuar dinamitzant el comerç, enguany hem engegat un projecte ambiciós que esdevé una gran oportunitat: la peatonalització d'una part del barri de Vila Vella. El passat 30 de novembre vam tancar a la circulació de vehicles diversos carrers del centre. Assolim així una doble fita: guanyar espais per a l'ús i profit del comerç i la ciutadania, i reduir els gasos contaminants, ja que es tracta d'una Zona de Baixes Emissions creada conjuntament entre el Consistori i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aquest és només l'inici d'un gran projecte de ciutat que vol crear diversos espais de passeig, llocs de trobada i cohesió. Tot plegat ha de contribuir no només a guanyar zones per a la interrelació ciutadana, sinó també a dinamitzar el nostre teixit comercial i associatiu. I a esdevenir una ciutat de primer ordre al Baix Llobregat.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix