Vallirana ens uneix

Imprimeix

Jesús Cano

Secretari de Política Municipal de Vallirana

64564024 1309653025854009 2337500753591009280 o

Els Socialistes de Vallirana volem donar les gràcies als 3.228 valliranencs pel suport rebut a la nostra candidatura encapça-lada per l'Eva Martínez a les darreres eleccions municipals re-validant de nou la majoria absoluta al consistori, fet que refren-da la nostra aposta política de participació, cooperació, diàleg i consens que ha obtingut el suport majoritari de la ciutadania de Vallirana.Nosaltres continuarem escoltant a tothom i treballant per a tots perquè Vallirana ens uneix i volem millorar la vida i l'entorn de tots els Valliranencs.

Volem uns Barris de Qualitat per això farem un Pla de Bar-ris amb inversions en asfaltats, voreres, parcs... Millorarem la mobilitat amb un tercer Vallibús i crearem nous espais d'apar-cament al municipi. Mantindrem el front comú per aconseguir l'inici de les obres de les Casetes un cop acabada la variant. També volem ser Municipi de drets i oportunitats amb noves mesures com la gratuïtat de P2 a les Escoles Bressol Muni-cipals de 9 a 12 h, la lluita per l'obertura del CAP 24 hores, l'ampliació dels espais de Serveis Socials, els ajuts als empre-nedors, els autònoms i el comerç.Volem impulsar la Innovació i grans projectes, un nou carrer Major que serà el motor comercial de la nova Vallirana, la re-modelació del Casino, la nova Biblioteca a la fàbrica de Cotó, la creació d'un parc d'habitatge públic i el nou hotel d'entitats.Uns projectes de futur il·lusionants per a Vallirana com els ja realitzats: la Casa Mestre, ja en funcionament, o el nou Pavelló Poliesportiu de la Barquera i la nova Biblioteca del carrer de Bon Retir.

Molta feina per fer, per construir la Vallirana del futur, per això volem comptar amb tothom. Cal que tots continuem tre-ballant constantment per fer millor el nostre municipi, amb participació, cooperació, diàleg i consens perquè VALLIRANA ENS UNEIX. La Vallirana que hem guanyat