Aquest serà el nom: “Gavà–Primàries Catalunya”

Imprimeix

Ramon Castellano

Portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament de Gavà

 

ramon castellano

Sota aquest nom del titular ens trobarem el 26 de maig davant les urnes a Gavà amb una candidatura a les eleccions municipals innovadora, forta, radicalment democràtica, republicana, transversal, unitària, formada per ciutadans sense militància política i d’altres que sí dins el sobiranisme, com mai no s’ha vist! Per treballar per un Gavà molt millor, lleials al Parlament, al president de la Generalitat i per implementar des de Gavà el mandat de l’1 d’0ctubre: la República catalana. Candidats escollits directament de baix a dalt per tots els gavanencs que han volgut inscriure’s per votar-los sense exigir-los cap condició ni compromís. Tot el contrari de com ho fan els partits polítics antics, nomenant a dit des de dalt cap a baix el candidat i fent que la seva poca militància el ratifiqui.

Els resultats de les votacions, amb més de dues-centes persones inscrites -mai no vist a Gavà-, van donar un empat pel cap de llista entre la companya Gisela Almirall i jo mateix, que, al límit per escriure aquest article, no hem pogut resoldre però que procedirem per desempatar amb total normalitat. Sigui com sigui, serem un equip cohesionat, fort i unit amb l’alcaldable que resulti. La resta d’ordre de candidats van ser els patriotes Marcel·lí Reyes, Tomàs Cases, Jordi i Salvador Barri, Miquel Àngel Sòria i Artur Reyes com a primers a la candidatura que presentarem.

La diferència entre les altres candidatures independentistes a la nostra ciutat i Gavà–Primàries Catalunya està en què nosaltres no només serem regidors independentistes dins del nostre Ajuntament, com ells, sinó que nosaltres estarem disposats a fer la independència de Catalunya des del nostre Ajuntament quan torni a ser definitivament el moment de proclamar-la, amb totes les conseqüències! Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.