Som veïns municipalistes al Baix

Imprimeix

Eduard Tobaruela Silva

Portaveu Guanyem Viladecans-CAP

 

eduardtobaruelasilva

Molts i moltes, veïns i veïnes a Viladecans dormíem i vàrem despertar. En fer-ho ens vam adonar que havíem somiat el mateix somni, llavors ens vam posar mans a l'obra per fer-ho realitat. Hem patit i patirem atacs personals i maniobres de desgast, però no podran evitar que fem polítiques que millorin Viladecans, nosaltres estem al servei de totes i tots els nostres veïns i veïnes. Som conscients que ens queda molt per fer i molt per millorar a Viladecans.

Més enllà dels bastons a les rodes, la realitat a molts ajuntaments, és que requereixen d'una reforma profunda per modernitzar-se i convertir-se en institucions obertes, que escoltin i estiguin al servei dels veïns i no només a les lògiques burocràtiques, sense capacitat d'acció i amb un clar dèficit de personal i de competències amb els serveis socials desbordats per la crisi.

Creiem que és necessari ajuntar-nos i reflexionar. Hem de construir més alternatives veïnals municipalistes: coherents, estructurades i actives. Créixer com a actors polítics, per desenvolupar una acció política transformadora de caràcter municipalista institucional i social. Per tot això, volem fer una crida a totes les persones que se senten interpel·lades pel nostre projecte, per dialogar, créixer i descobrir junts i juntes noves vies de construcció del municipalisme veïnal al Baix Llobregat.