Som veïns municipalistes al Baix

Eduard Tobaruela Silva

Portaveu Guanyem Viladecans-CAP

 

eduardtobaruelasilva

Molts i moltes, veïns i veïnes a Viladecans dormíem i vàrem despertar. En fer-ho ens vam adonar que havíem somiat el mateix somni, llavors ens vam posar mans a l'obra per fer-ho realitat. Hem patit i patirem atacs personals i maniobres de desgast, però no podran evitar que fem polítiques que millorin Viladecans, nosaltres estem al servei de totes i tots els nostres veïns i veïnes. Som conscients que ens queda molt per fer i molt per millorar a Viladecans.

Més enllà dels bastons a les rodes, la realitat a molts ajuntaments, és que requereixen d'una reforma profunda per modernitzar-se i convertir-se en institucions obertes, que escoltin i estiguin al servei dels veïns i no només a les lògiques burocràtiques, sense capacitat d'acció i amb un clar dèficit de personal i de competències amb els serveis socials desbordats per la crisi.

Creiem que és necessari ajuntar-nos i reflexionar. Hem de construir més alternatives veïnals municipalistes: coherents, estructurades i actives. Créixer com a actors polítics, per desenvolupar una acció política transformadora de caràcter municipalista institucional i social. Per tot això, volem fer una crida a totes les persones que se senten interpel·lades pel nostre projecte, per dialogar, créixer i descobrir junts i juntes noves vies de construcció del municipalisme veïnal al Baix Llobregat.  

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix