Una nova política

Imprimeix

Virgínia González

Regidora del PDeCAT a Pallejà

virginia gonzalez

Sóc la Virgínia González candidata del PDeCAT per a les municipals del 2019 a Pallejà. Tinc 45 anys, dona treballadora, casada i mare de 2 fills. Fa 19 anys, que visc a Pallejà. Vaig passar la meva infantesa, adolescència i part de la maduresa a Cornellà de Llobregat, un poble totalment diferent a Pallejà.

Quan vaig venir viure a Pallejà vaig pensar que no sabia si m’acostumaria a aquesta tranquil·litat. Doncs bé no havia passat un any que ja tenia clar que mai marxaria, enamorada d’aquest preciós poble i la seva gent, m’havia convertit en una pallejanenca més.

Fa gairebé quatre anys que se’m va donar la possibilitat de formar part d’un grup de persones que estaven fent una molt bona feina pel municipi, persones valentes amb ganes, compromeses i amb grans projectes per millorar el poble i vaig pensar que jo també podria aportar el meu granet de sorra per aconseguir aquestes millores i m’hi vaig sumar. Després d’un bagatge com a regidora a l’Ajuntament a l’oposició m’he presentat com a cap de llista per a les properes municipals i he estat escollida.

La meva prioritat és Pallejà, fer tot el possible per millorar la vida al poble, això vol dir escoltar a les persones, a tothom, tinguin els pensaments o ideologies que tinguin, respectables totes i d’aquesta manera poder solucionar dins del possible el que estigui a les nostres mans. Sense oblidar mai que Pallejà som TOTS i que la nostra prioritat són les persones!!