Sant Boi és diversa

Lluïsa Moret

Alcaldessa de Sant Boi de Llobregat

 

moret

Durant les darreres setmanes, a Sant Boi hem posat en marxa una campanya que té com a objectiu ajudar a fer més visibles totes les identitats de gènere i orientacions sexuals presents en la nostra societat.

Amb el nom ‘Sant Boi és diversa’, la campanya vol conèixer millor la realitat de les persones LGTBI (gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i intersexuals), que massa sovint són víctimes d’estigmes i prejudicis força arrelats.

Per mitjà de la pàgina web santboiesdiversa.cat, proposem que els ciutadans i les ciutadanes responguin a un qüestionari sobre aquest tema.

Les respostes ens serviran per conèixer amb més profunditat com es viuen a la ciutat la diversitat sexual i les identitats de gènere i per impulsar polítiques adequades per millorar la vida quotidiana de les persones LGTBI.

Hem volgut que sigui una campanya amb un punt de provocació, capaç de tenir un efecte mobilitzador i generar una reflexió col·lectiva.

Però no volem, com altres, moure a l’odi o a la discriminació, sinó tot el contrari, defensar la igualtat i els drets de moltes persones.

‘Sant Boi és diversa’ no és només un eslogan. Més enllà del blanc i el negre, les coses són de molts colors i contenen múltiples matisos i posicions intermèdies que hem de saber i voler tenir en compte. No som una ciutat binària, de blancs o negres. Som una ciutat plural, igualitària i acollidora.

I volem seguir treballant per guanyar una lluita que, estic convençuda, ha de ser la lluita de tothom. Volem un Sant Boi lliure d’homofòbia i transfòbia.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
124

Fotonotícies

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix