Davant dels reptes, bona governança

Imprimeix

M. del Carme Rallo i Casanovas

Alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires

ALCALDESSA CARME RALLO

La bona política és la que està al servei dels ciutadans, amb responsabilitat, transparència i convicció. De tant sentir-ho, correm el risc que acabi sent una afirmació estètica i buida, però el cert és que no hauria d’existir cap altra manera de fer política.

Amb aquest objectiu, i malgrat les moltes dificultats, a Sant Esteve Sesrovires estem capgirant la situació econòmica, fidels al compromís de servir el poble i les persones amb contenció, moderació i sensatesa.

Som conscients que gestionar diners públics amb austeritat i seny sovint ens allunya de l’aplaudiment fàcil, però ens permet organitzar i planificar a mig termini i ens manté en el nostre objectiu, que hauria de ser l’objectiu de tots: governar amb responsabilitat i gestionar amb respecte la despesa pública.

Aquesta és una legislatura complexa, no només pels canvis profunds que estem vivint en la maquinària i l’engranatge de Sant Esteve Sesrovires, sinó també per tot el procés que vivim com a país, a les portes d’un referèndum on caldrà que definim el que volem ser. Tant una cosa com l’altra són reptes que volen confiança i implicació de tots els sectors.

Democràcia, bona governança i responsabilitat. Aquesta és l’única via que ens ha de conduir a construir un marc social més just, lliure, respectuós i solidari. I això ho hem començat a casa. A Sant Esteve Sesrovires ara ho tenim molt clar. Treballem per un nou Sant Esteve.