Davant dels reptes, bona governança

M. del Carme Rallo i Casanovas

Alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires

ALCALDESSA CARME RALLO

La bona política és la que està al servei dels ciutadans, amb responsabilitat, transparència i convicció. De tant sentir-ho, correm el risc que acabi sent una afirmació estètica i buida, però el cert és que no hauria d’existir cap altra manera de fer política.

Amb aquest objectiu, i malgrat les moltes dificultats, a Sant Esteve Sesrovires estem capgirant la situació econòmica, fidels al compromís de servir el poble i les persones amb contenció, moderació i sensatesa.

Som conscients que gestionar diners públics amb austeritat i seny sovint ens allunya de l’aplaudiment fàcil, però ens permet organitzar i planificar a mig termini i ens manté en el nostre objectiu, que hauria de ser l’objectiu de tots: governar amb responsabilitat i gestionar amb respecte la despesa pública.

Aquesta és una legislatura complexa, no només pels canvis profunds que estem vivint en la maquinària i l’engranatge de Sant Esteve Sesrovires, sinó també per tot el procés que vivim com a país, a les portes d’un referèndum on caldrà que definim el que volem ser. Tant una cosa com l’altra són reptes que volen confiança i implicació de tots els sectors.

Democràcia, bona governança i responsabilitat. Aquesta és l’única via que ens ha de conduir a construir un marc social més just, lliure, respectuós i solidari. I això ho hem començat a casa. A Sant Esteve Sesrovires ara ho tenim molt clar. Treballem per un nou Sant Esteve.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix