Sé el que vàreu dir en l’últim ple

Candela López Tagliafico

Alcaldessa de Castelldefels

candela lopez movem castelldefels

L’últim Ple municipal, celebrat el passat 31 de març, a l‘Ajuntament de Castelldefels va ser una bona mostra de quin és el panorama polític actual a la nostra ciutat. El Govern municipal, portant a debat millores al servei d'aparcament de les zones verda i blava de la platja; proposant un nou Pla d'Inclusió Social per apostar per una ciutat més justa, solidària i equilibrada. Un Govern que ha desmentit els missatges alarmistes i catastrofistes sobre la salut econòmica de l'Ajuntament que va difondre, en un exercici de greu irresponsabilitat, l´últim Govern del PP a Castelldefels. Un Govern com l'actual que ha presentat i ha fet públics els comptes de la liquidació del Pressupost de 2015, en què l'actual Govern és qui ha executat més del 68% del pressupost total d'aquest any, tot i que només hem tingut responsabilitat de Govern durant la meitat d'aquell any.

El PP, un cop més, va treure la seva pitjor cara, com fa mes a mes, en els Plens, sense cap proposta constructiva; fent servir els atacs personals contra els rivals polítics, sense cap argument de pes i faltant al respecte als companys del Ple municipal. Els veïns i veïnes de la ciutat van poder veure com el PP votava en contra de les mesures de millora que afavoriran als ciutadans i ciutadanes de Castelldefels pel que fa al pagament de la zona blava de la platja. També van votar en contra de la moció presentada pel Govern municipal, en què demanàvem un canvi d'actitud a la UE en el tractament que se li està donant a la població migrant, als refugiats que ara com ara continuen patint un tracte indigne als Balcans i a Grècia. Això sí, el PP es va superar, portant a debat en un òrgan tan seriós com el Ple municipal una proposta tan frívola i trivial com la instal·lació d'una pantalla gegant a la plaça de l'Església per seguir els partits de la selecció espanyola de futbol.

Ho vaig dir reiteradament en el decurs d’aquest últim Ple i no em cansaré de repetir-ho. Els representants del PP haurien de pujar el seu nivell expositiu, tant en el seu contingut com en la seva forma, per respecte a la ciutadania de Castelldefels. Els veïns i veïnes es mereixen un altre tipus de debats, més rigorosos i respectuosos amb les necessitats reals de la gent.

                                                         

                                              

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix