Entra en funcionament una nova app per descobrir El Prat més turístic

Imprimeix

L'Ajuntament també ha instal·lat tres pantalles d’informació en tres punts diferents de la localitat baixllobregatina i en un futur col·locarà un quart. 

L'Ajuntament del Prat ha posat en marxa l'aplicació (app) per a telèfon mòbil "El Prat és sorprenent", amb informació turística del municipi baixllobregatí. L'app, que ja és disponible a Google Play i aviat a App Store, és una guia imprescindible per descobrir tots els racons d’aquesta localitat: la ciutat, els espais naturals, el Parc Agrari, la platja... S'hi mostren itineraris per a tota la família i realitza propostes per gaudir dels millors productes locals: la carxofa Prat i el pollastre pota blava.

Punts informatius

Aquesta nova aplicació per a mòbil també es complementa amb tres panells amb pantalles tàctils que funcionen les vint-i-quatre hores del dia i que estan ubicats a l'exterior de l'oficina d'informació turística La Porta del Delta (Cèntric), al punt d'informació dels Espais Naturals del Riu i al vestíbul de l'estació de rodalies. Està prevista una quarta, a la platja, quan entri en funcionament l'Oficina d'Informació Litoral.

Redacció / Foto: Ajuntament del Prat