L’Instawalk #DescobreixCorbera reuneix a 150 instagramers

Imprimeix

L’objectiu va ser promocionar el municipi del Baix Llobregat i més concretament el Pessebre Vivent de Catalunya, un dels més importants del país.

Corbera de Llobregat va acollir diumenge passat una Trobada d’instagramers.  Un esdeveniment que es va enfocar en promocionar el municipi baixllobregatí i més concretament el Pessebre Vivent de Catalunya, un esdeveniment únic que allí s’hi celebra per aquestes dates nadalenques.

Els 150 instagramers van tenir l’oportunitat de conèixer Corbera de Llobregat, ja sigui a través de visites guiades al nucli històric, com ara a l’església del municipi amb les explicacions dels diferents elements patrimonials de l’interior, com per la visita a diferents indrets de Corbera de Llobregat amb l’ajuda de l’aplicació de turisme de Corbera. Una altra opció per a la visita consistia en fer cas a la intuïció o l’aventura per anar descobrint racons i raconets del municipi que van anar immortalitzant i compartint a través dels seus smartphones

Al migdia es va oferir als instagramers una degustació de la gastronomia del Baix Llobregat a càrrec del Col·lectiu CUBAT del Baix Llobregat, amb el Producte Fresc del Parc Agrari com a protagonista, a l’edifici de la Societat Sant Telm que va acollir la trobada. El moment més esperat de la jornada quedava reservat a la tarda-vespre amb la representació del Pessebre Vivent de Corbera.

Els resultats de l’experiència es poden trobar fent una cerca a la xarxa social Instagram a través de les etiquetes #descobreixcorbera, #PessebreCorbera, #baixllobregat i #bcnmoltmes, amb un impressionant sortit de fotografies i filtres utilitzats per immortalitzar en format 2.0 la seva vivència a Corbera de Llobregat.  

Aquest tipus d’esdeveniment està dirigit a usuaris molt actius de la xarxa social Instagram coneguts com a instagramers als que se’ls proposa un repte com a concurs, intentar captar a través de les seves fotografies l’essència d’un lloc o d’un esdeveniment i compartir-ho a través de la xarxa social per tal que milers de persones en puguin gaudir. Aquest esdeveniment, batejat amb l’anglicisme instawalk, va ser organitzat per la Diputació de Barcelona i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Corbera i l'Associació del Pessebre Vivent.

Redacció / Foto: Consell Comarcal del Baix Llobregat