El CiberCast obre el període d’inscripcions als seus cursos

Imprimeix

L’objectiu és fomentar l’alfabetització digital i ajudar a millorar la situació dels usuaris gràcies a les Tecnologies de la informació i la Comunicació.

El CiberCast porta des de l'octubre de 2001 tractant de fomentar a Castelldefels l'alfabetització digital, i d’ajudar a millorar la situació dels usuaris gràcies a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Durant aquests anys s'han desenvolupat més de 700 cursos i tallers relacionats amb les TIC.

El CiberCast està dotat de tot el necessari per acollir tots els usuaris i usuàries que el visitin. Atesa la important funció socio-educativa, ja porta més 13 anys amb més de 6.000 usuaris inscrits durant aquest període.

Durant el 2014, el CiberCast de Castelldefels ha posat a la disposició del públic 260 places per a les quals s'han formalitzat 230 inscripcions per fer cursos. Mes 130 persones han fet la inscripció per utilitzar els serveis del CiberCast, sales d'estudi, navegació...

Fins al 30 de gener de 2015 s'obren les inscripcions per al primer quadrimestre de 2015 dels cursos que ofereix el CiberCast per tal de fomentar l'alfabetització digital, i ajudar a millorar la situació dels usuaris gràcies a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels