El Baix Llobregat celebra la primera Setmana de la Co-Innovació

Imprimeix

Un punt de trobada comarcal per compartir experiències, bones pràctiques i oportunitats per al creixement del territori des de la innovació.

Del 10 al 13 de desembre se celebrarà en diverses localitats de la comarca la primera edició de la Setmana de la Co-Innovació, un punt de trobada per compartir experiències, bones pràctiques i oportunitats per al creixement del territori des de la innovació tant a l’empresa, a l’administració, al món educatiu i en les accions dels seus ciutadans. Les institucions Innobaix, Consell Comarcal del Baix Llobregat, Citilab i la Fundació Ciutat de Viladecans participaran en aquesta iniciativa, on hi ha previst la celebració de conferències, taules rodones, debats, tallers pràctics i diverses formacions en diverses localitzacions: Citilab (Cornellà), Can Calderon (Viladecans), Torre del Roser -foto-, el Centre Cívic i el Parc Nadal (Sant Feliu de Llobregat).

El registre a la setmana és gratuït. Es pot consultar el programa i realitzar la inscripció gratuïta en el web creat per a la setmana: http://engegaelbaix.citilab.eu/.

Redacció / Foto: Arxiu