Citilab de Cornellà acollirà la segona jornada del iCity Camp

Imprimeix

Se celebrarà el pròxim 15 de novembre i és la cloenda de 2014 del projecte europeu iCity.

El pròxim 15 de novembre se celebrarà al Citilab de Cornellà de Llobregat la segona jornada de l'esdeveniment internacional iCity Camp 2014 (la primera jornada, el 14 de novembre, tindrà lloc a Barcelona). L'esdeveniment és la cloenda de 2014 del projecte europeu iCity, en el qual participa Citilab des de fa dos anys. El iCity Camp vol aplegar totes les parts implicades en el projecte iCity: governs, desenvolupadors, empresa, experts... Es discutirà sobre l'actualitat i evolució del projecte i dels nous serveis que es poden oferir a les ciutats participants amb la plataforma tecnològica desenvolupada pel iCity. S'ha creat un web específica amb informació sobre l'acte que inclou un formulari de registre per als participants (més de 150 persones) i tota la informació i agenda de l'esdeveniment. Es pot consultar i us podeu inscriure en aquest enllaç.


Què és el projecte iCity

iCity és un projecte amb finançament europeu que vol fer més fàcil l'obertura de sistemes d'informació i infraestructures TIC per part dels governs per oferir a tercers amb la finalitat de desenvolupar serveis d'interès públic. Els principals resultats són una plataforma de programari que gestiona aquest accés; una metodologia de participació per inscriure als desenvolupadors; una comunitat formada per les ciutats, els propietaris i desenvolupadors d'infraestructures (PIMES).

El projecte fa una crida als governs que volen anar més enllà de les dades obertes i volen co-crear serveis amb tercers, als gerents de Sistemes d'Informació que estan obrint processos i volen fomentar el seu ús però volen controlar aquest accés i a desenvolupadors (PIMES) que volen crear nous serveis i necessiten accés a les infraestructures de IT públiques.

Redacció / Foto: Arxiu