Citilab forma a més de 30 facilitadors d’innovació ciutadana a Medellín

Imprimeix

La delegació catalana està formada per tres persones i ha estat organitzat per la Ruta N.

Una delegació de Citilab de Cornellà de Llobregat, formada per tres persones, es troba durant aquestes setmanes a la ciutat colombiana de Medellín participant en una formació de facilitadors d'innovació ciutadana del país americà. El programa ha estat organitzat per la Ruta N, un centre de referència en innovació de la segona ciutat colombiana.

La delegació ha plantejat unes jornades que s'allargaran durant vuit dies en les quals proposen una immersió en l'àmbit de la innovació per traslladar als facilitadors de diferents entitats com s'innova, com es treballa amb usuaris i com se'ls ajuda en processos innovadors. Citilab explicarà la seva experiència en robòtica, domòtica i formació de docents, a més de tots els seus projectes innovadors amb l'usuari/ciutadà com a centre del procés.

La Ruta N vol fer de Medellín una societat del coneixement i garantir la construcció d'un ecosistema d'innovació on s'aconsegueixi impulsar nous negocis que atreguin més desenvolupament econòmic i social a la ciutat i a la regió segons diversos eixos estratègics: Plataformes d'Innovació, Negocis del Coneixement, Cultura d'Innovació, Pla de CTi i Districte Medellinnovation.

Redacció / Foto: Citilab