Les noves eines digitals, a l’abast de la gent gran

Cornellà, Cervelló, El Papiol i Sant Vicenç s’han acollit a un Taller organitzat per la Fundació Vodafone Espanya i la Fundació Pere Tarrés que ensenyarà a les persones més grans de 55 anys a utilitzar les tauletes i els telèfons intel·ligents.

La Fundació Vodafone Espanya i la Fundació Pere Tarrés, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, organitzen la segona edició dels Tallers de capacitació digital per +55 anys que pretén ensenyar persones d'aquesta franja d'edat a utilitzar tauletes i telèfons intel·ligents. Les sessions tindran lloc a quinze biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, les quals ja han obert les inscripcions. Les biblioteques del Baix Llobregat que participen d’aquesta iniciativa són la Central de Cornellà de Llobregat, Les Voltes de Sant Vicenç dels Horts, Biblioteca Municipal de Cervelló i Valentí Almirall del Papiol. Aquests equipaments acullen tallers de dotze hores de durada, que es classifiquen en diversos nivells de coneixement, des del més bàsic a l'avançat.

La iniciativa té per objectiu apropar les tecnologies de la informació i la comunicació als ciutadans i reduir l'escletxa digital. Es pretén que els alumnes aprenguin a utilitzar els nous dispositius mòbils en llocs públics, com ara connectar-se a una xarxa Wi-Fi a un centre públic, per exemple, en una biblioteca; navegar a través de la tauleta; aprofitar les funcionalitats del telèfon, gestionar els comptes propis a les xarxes socials... El projecte es durà a terme fins al pròxim mes de març i, a banda de les biblioteques, també implicarà mercats i espais d'oci.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix