Corbera vol potenciar les noves tecnologies amb una Dinamitzadora Digital

Imprimeix

Hi haurà una formació específica per empresaris del municipi i també per a la resta de la ciutadania.

L'Àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat incorpora durant nou mesos la figura de la Dinamitzadora Digital, gràcies al projecte Dinamitzadora Digital Municipal subvencionat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

La persona que ocupa aquest lloc serà el nexe d'unió amb els establiments comercials, les persones que treballen de manera autònoma o el teixit empresarial del municipi per tal d'impartir la formació necessària en noves tecnologies. La Dinamitzadora Digital municipal farà formació específica per a la promoció d'establiments i empreses i acostarà les xarxes socials (Facebook, Twitter, LinkedIn...) per tal de conèixer quin ús li podem donar i com treure'ls partit. 

Obert a tothom

La ciutadania també es beneficiarà d'aquest projecte, ja que es farà formació des del nivell informàtic i tecnològic més elemental a tots els col·lectius interessats a aprendre, i sobretot, sense perdre de vista, les oportunitats que les noves tecnologies ens ofereixen a l'hora de millorar i potenciar la recerca de feina.

 

Redacció / Foto: Arxiu