Neix un nou programa per formar empresàries en innovació i tecnologia

Imprimeix

Porta per nom Dona Geek Innova i es posarà en marxa a partir de setembre per iniciativa d'INNOBAIX i amb la col·laboració de XEBAIX i l’AMB.

Aquest programa es desenvoluparà a les instal·lacions d'INNOBAIX al Citilab de Cornellà de Llobregat, a partir del 23 de setembre i fins a l’octubre. Està destinat per a dones emprenedores i empresàries que volen fer créixer les seves empreses a través de l'ús de les noves tecnologies. El programa porta per nom Dona Geek Innova i té com a objectiu aportar eines de lideratge, màrqueting, tecnologia i creativitat a les dones directives i empresàries.

La formació consistirà en una fase de formació presencial per a tots els grups repartida amb nou mòduls formatius que tractaran de diferents matèries com ara aplicacions mòbils, anàlisi de posicionament web, Google Adwords, plataformes de vídeo, i coneixements sobre xarxes socials per evitar errors típics a l'hora de desenvolupar negocis a través d’aquests canals. Algunes de les empreses d'èxit que explicaran la seva experiència als participants són: Uolala.com, Women’s Health, Vistaprint, Hailo, Offerum 8fit.com, Ulabox I La Community.

Les empreses participants rebran cadascuna d’elles dues sessions de consultoria individual amb l'objectiu de definir una pla de màrqueting on-line concret per al seu negoci, o redefinint-lo en cas que ja el tinguin. Cada mòdul de formació constarà de dues parts: un cas pràctic d'un ponent que servirà per introduir el contingut del mòdul amb la presència d'emprenedores i emprenedors que ens explicaran el cas d’èxit i la formació teòrica-pràctica orientada a l'acció per desenvolupar el contingut.

Cal destacar que aquest programa formatiu ho posa en marxa l'Agència d'Innovació del Baix Llobregat, INNOBAIX, amb col·laboració de la Xarxa de dones Emprenedores del Baix Llobregat, XEBAIX, i amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Redacció / Foto: UE Cornellà