Castechdefels, primera Universitat d'Estiu dedicada a la Ciència i la Tecnologia

Imprimeix

Es presentarà aquest divendres al Saló de Plens de l'Ajuntament de Castelldefels.

El campus de la UPC a Castelldefels acull aquest any Castechdefels, una nova Universitat d'Estiu de Ciència i Tecnologia. L'objectiu és organitzar una Universitat d'Estiu per a un públic molt ampli, des de joves a partir dels 12 anys fins a persones grans, amb una oferta especialitzada segons edats i coneixements, en els àmbits d'especialització del Campus del Baix Llobregat de la UPC. Es tracta d'una de les primeres accions del Pla Projecció Exterior íntegrament finançada per les àrees municipals d'Universitats, Participació i Cooperació de l'Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Castechdefels aglutinarà durant tres setmanes, del 25 de juny l’11 de juliol, activitats de diferents formats per tal que amb el pas del temps es converteixin en un referent en l'àmbit de la divulgació científica i de la formació d'estiu en temes de la UPC. Serà un punt de trobada anual de col·lectius vinculats a la ciència i la tecnologia en un sentit ampli i que ajudi a posicionar Castelldefels i al Campus de la UPC al Baix Llobregat com a referents en l'àmbit de la innovació, el coneixement i la transferència de tecnologia.

Aquesta escola aprofitarà les sinergies entre l'activitat acadèmica de les escoles, al Campus del Baix Llobregat de la UPC i la seva experiència en divulgació científica, així com les potencialitats de la ciutat de Castelldefels. El proper 26 de juny tindrà lloc la conferència inaugural del curs.

Redacció / Foto: Arxiu