L’Institut Esteve Terradas i Illa de Cornellà guanya el Concurs Webs al Punt .cat

Amb la web discoverevents.cat ha estat el primer dins la categoria Cicles Formatius de Grau Superior.

La web discoverevents.cat que agrupa l’oferta cultural de totes les comarques catalanes, va ser la guanyadora del primer premi dins la categoria Cicles Formatius de Grau Superior a la quarta edició del Concurs Webs al Punt .cat. Els alumnes, Antonio García i Nil Plana, de CFGS de l’Institut Esteve Terradas i Illa de Cornellà de Llobregat van rebre el guardó de la mà del president de la Fundació puntCAT, Ricard Huguet. En aquesta edició han participat més de 1.727 alumnes en un total de 508 grups de 93 centres educatius.

El concurs organitzat per la Fundació puntCAT convida als estudiants de territoris de parla catalana d’ESO, Batxillerat i CFGM o Superior a dissenyar un lloc web propi en català dins del seu àmbit acadèmic. Durant el lliurament de premis, que es va realitzar al CosmoCaixa, també es va premiar un portal per compartir apunts www.sunite.cat elaborada per la classe de segon de Batxillerat de l’Institut Manuel de Montsuar de Lleida; la web catalunyatriomfant1714.cat dissenyada pels alumnes de 3r d’ESO de l’Escola Cor Maria d’Olot; i rellotgemisericordia.cat creada pels alumnes de CFGS de l’Institut Domènech i Muntaner de Reus que van rebre el Premi especial futurs periodistes ACPG-Fundació puntCAT.

Redacció / Foto: Fundació puntCAT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix