L’Aeroport Barcelona-el Prat estrena una nova app per als seus usuaris

Imprimeix

L’aplicació per a mòbils ofereix informació dels vols comercials a temps real.

Aena compta amb una aplicació per a mòbils que posa a la disposició de l'usuari la informació dels vols comercials de tota la xarxa dels aeroports d'Aena en temps real, entre els quals es troba l'Aeroport de Barcelona-el Prat. L’app "Aena Aeroports" és gratuïta i és l'única aplicació oficial a Espanya sobre vols i aeroports d'Aena i està disponible per a dispositius Android i iOS.

L'aplicació permet consultar horaris i detalls dels vols, tant de sortida com d'arribada, de cada aeroport. A més, amb un sol clic i llegint el codi de barres de la targeta d'embarqui o introduint de forma manual el nombre de vol, l'usuari pot planificar les connexions dels seus trajectes en els aeroports de la xarxa d'Aena, ja que rep informació contínua des de la sortida fins a l'arribada a l'aeroport de destinació o de connexió, i l’app li situa automàticament en l'aeroport corresponent.

L’app “Aena Aeroports” disposa d'informació contínua, a través de la qual l'usuari rep les últimes dades rellevants associats al seu vol i contextualitzats segons la seva localització i la fase específica en què es trobi el vol. L’app també gestiona la recepció d'avisos als viatgers davant modificacions o novetats en els seus vols: canvis d'horaris, obertura de portes d'embarqui, assignació de cintes per a la recollida d'equipatges, etc. Aquesta informació es recull en una opció del menú, fàcil de localitzar, denominada “El meu viatge” que serveix com a planificador del viatge.

Aquest sistema de notificacions i alertes està dissenyat perquè el passatger pugui gaudir d'una estada relaxada i distesa en l'aeroport, sense haver de preocupar-se de la consulta i atenció contínua a altres fonts d'informació. Tot està en el seu mòbil, de forma clara i
en temps real.

A més d'informació de vols, l'aplicació "Aena Aeroports" ofereix dades sobre cadascun dels aeroports de la xarxa, amb mapes de cada aeroport, les seves terminals i instal·lacions, sales vip, serveis i punts d'interès que es poden consultar agrupats per categories i terminals. Inclou també informació sobre els diferents establiments comercials existents en cada aeroport: la seva localització, horaris, telèfons, correu, llocs web, i tota la informació d'interès per a l'usuari.

L’app permet la reserva de places d'aparcament en 29 aeroports de la xarxa d'Aena. El localitzador de la reserva es quedarà guardat també en l'opció de menú de “El meu viatge”.

Redacció / Foto: AENA