Cornellà Creació Fòrum convida Pau Garcia-Milà, fundador d’eyesOs

L’olesà centrarà la seva ponència en la innovadora IdeaFoster, després de vendre a Telefònica la tecnològica catalana que va crear fa 9 anys.

Divendres, 9 de maig a les 9h. El Museu Agbar de les Aigües serà escenari, el pròxim 9 de maig a partir de les nou del matí, de la potència “De la idea a l’acció” a càrrec del jove empresari i comunicador olesà Pau Gracía-Milà.

Amb només 17 anys va crear eyeOs i va significar part dels inicis del Cloud Computing a Espanya, creant una plataforma oberta que es va arribar a utilitzar en 90 països. Després de vendre-la a Telefònica, ara en Garcia-Milà es centra, d’una banda, en la vessant comunicadora col·laborant en mitjans com TV3 i La Sexta on parla d’innovació i tecnologia i, d’altra, en IdeaFoster, la primera materialitzadora d’idees. Una nova iniciativa empresarial que té com a objectiu transformar idees en projectes a partir d’una xarxa d’oficines en Europa i Amèrica.

Aquesta és la tercera trobada de les sis que contempla l’edició 2014, punt de trobada del teixit empresarial i una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn. Intervenen amb el seu patrocini una trentena d’empreses entre les quals destaca Aigües de Barcelona com a patrocinador principal.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix