Fòrum sobre l'impacte de la banda ampla i la connectivitat al Baix Llobregat

Es fa aquest dimecres 2 d’abril i està impulsat pel Consell Comarcal.

L’objectiu d'aquest Fòrum és donar a conèixer la situació actual del mercat de les telecomunicacions en termes generals, escoltar les recomanacions que els experts poden fer al voltant de la connectivitat i com, des del territori, poder aterrar-ho en el cas concret del Baix Llobregat.  Per aquesta finalitat aquest fòrum comptarà amb una primera taula on es tractarà i s’exposarà la situació de la banda ampla a la comarca, amb la participació de representants del món sindical, patronal i administració pública. Una segona taula per conèixer la realitat tecnològica i les últimes novetats en connectivitat i fibra òptica de la mà d’una de les operadores més grans del món. Finalment, una tercera taula de la mà dels representants de l’administració i organismes públics i participats que ens presentaran les polítiques de desplegament de la banda ampla que s’estan duent o es volen dur a terme per afrontar aquest repte de futur que tenim com a territori i com a societat. 

El Baix Llobregat a causa de la seva particularitat pel que fa a la seva diversitat poblacional i geogràfica mereix un tractament a part com aquest fòrum pretén abordar. Per aquest motiu, sembla necessari una estratègia pròpia de banda ampla de nova generació per planificar el canvi de les xarxes tradicionals fins a les noves -incloent la fibra òptica fins a la llar-, que serviran pel desenvolupament econòmic i social dels pròxims anys. El Consell Comarcal del Baix Llobregat impulsa un Fòrum de debat perquè agents econòmics i socials, administracions i empresa privada posin en comú coneixements i solucions per poder avançar  amb el desenvolupament de les xarxes de banda al nostre territori. 

Redacció / Foto: Consell Comarcal Baix Llobregat
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix