Els vicentins ja tenen informació de l’autobús urbà en temps real

La tecnologia s’aplica als tres vehicles que donen servei al municipi baixllobregatí.


Des d'avui ja funciona un nou sistema integral d’informació en temps real dels autobusos urbans de Sant Vicenç dels Horts.Es tracta d’un nou servei impulsat per l’empresa de tecnologies MyBus Iberia i que s’ha presentat a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Aquest permet conèixer a les parades quina és la connexió amb altres mitjans de transport o quin és el temps d’espera, entre altres continguts. La informació es pot consultar al web www.santvibus.com, a l’aplicació Santvibus per a telèfons mòbils, a les pantalles de les parades i a les pantalles de l’interior dels vehicles. La tecnologia s’aplica als tres vehicles que donen servei a Sant Vicenç dels Horts, gestionats per la concessionària Alsa.

El regidor de Transport i Mobilitat, Jaume Casanovas, ha agraït la tasca de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i de les empreses col·laboradores al servei d’informació instantània de Santvibus. “Des de les primeres passes d’aquest projecte, hem treballat colze a colze amb empreses i autoritats públiques per oferir a la ciutadania la seguretat d’un transport públic sense incidències a través d’informació instantània i a l’abast de l’usuari en tot moment.”

D’altra banda, l’alcalde, Oriol Junqueras, ha recordat la limitació del pressupost públic i ha expressat el desig comú que serveis com el de Santvibus MyBus siguin emprats com una eina pel benestar de tot el municipi i, alhora, serveixin per optimitzar recursos. “El que hem de procurar és que el transport públic tingui el màxim ús possible per part de la ciutadania, per això les oportunitats que genera aquesta inversió són altíssimes.”, ha explicat Junqueras.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix