La connexió amb l'entorn digital protagonitza el 9è Seminari de Comunicació Pública

Tallers i xerrades sobre noves tendències del sector completen la jornada del pròxim 28 de març al CitiLab de Cornellà de Llobregat.
"Parlem digital?" Aquesta és la pregunta que es planteja el 9è Seminari de Comunicació Pública que se celebra el pròxim divendres 28 de març al CitiLab de Cornellà de Llobregat. L'Associació Comunicació Pública pretén analitzar en aquesta jornada de treball el paper que juguen les noves tecnologies en les polítiques comunicatives de les administracions públiques, així com mostrar les oportunitats que ofereix la tecnologia a l'hora d'explorar noves fórmules de comunicació amb els ciutadans. Conceptes com Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin o Instagram centraran una jornada en la qual es presentaran quatre experiències d'èxit sobre l'ús d'aquestes eines: el WhatsApp de l'Ajuntament de Mataró, l'aplicació mòbil de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, l'Instagram del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona i la plataforma MyDocumenta adoptada per TV3 per compartir continguts audiovisuals en l'àmbit educatiu.    

La jornada també explorarà altres conceptes menys populars com realitat augmentada, gamificació, vídeo mapping 3D, i assistents virtuals. Amb tot, l'objectiu és recollir el que es consideren els 'trending topics' en l'àmbit de la comunicació pública a Catalunya i fer-ne una aproximació pràctica.
L’acte, que s'allargarà tot el matí, inclou també una conferència del periodista Xavier Grasset i la publicista Núria Escalona sobre els conceptes digitals que envolten la professió, així com tallers pràctics o una xerrada sobre innovació en l'àmbit de la comunicació a càrrec de l'expert en xarxes socials Jordi Graells.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix