El web municipal d’Olesa obté el segell inforparticip@ 2013

Imprimeix
En un període d’uns dos anys la plataforma digital ha passat d’una puntuació del 39 al 92,68%.
Els webs municipals baixllobregatines continuen obtenint el segell inforparticip@ 2013 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. En aquest cas, el web municipal d’Olesa de Montserrat ha estat guardonada, ja que ha assolit una puntuació del 92,68 %. De fet, el web de l’Ajuntament ha passat del 39 al 92,68 % en un període d’aproximadament dos anys. En el primer estudi efectuat, el Laboratori de la Comunicació Local puntuava la qualitat i transparència del web en un 39 %. L’abril de 2013, el web d’Olesa pujava fins al 59 % i se situava en el primer lloc dels webs del Baix Llobregat Nord i en el sisè del conjunt del Baix Llobregat. Des d’aleshores, es treballa en la millora constant del web, un fet que ha permès obtenir el Segell Infoparticip@ 2013.

L'anàlisi ha tingut en compte qüestions com ara la informació sobre els càrrecs electes –tant pel que fa al perfil personal com a les remuneracions econòmiques que perceben–, l’organigrama funcional de l’Ajuntament, l'obra de govern i la tasca de l'oposició, o la creació d’adreces de correu públiques per als membres de la corporació que permeten a la ciutadania mantenir-hi un contacte directe.

Cal destacar que l’Ajuntament ja està treballant en una nova pàgina web de l'Ajuntament, la qual tindrà especialment en compte l'aspecte de la transparència.

L’entrega del guardó a la qualitat i transparència tindrà lloc el pròxim dia 18 de març en el decurs d’un acte que se celebrarà al Palau de Pedralbes de Barcelona.

Redacció / Foto: Arxiu