Sant Esteve Sesrovires ja té la seva pròpia aplicació per a mòbil

És un nou canal de comunicació amb els ciutadans del municipi del Baix Llobregat Nord i és gratuït.

Es tracta d’un nou canal de comunicació que està disponible per als sistemes IOS i Android, amb el nom de “Sesrovires”. La nova App ofereix inicialment continguts informatius com el butlletí municipal El Sesrovirenc, ràdio a la carta, vídeos de TV10 i tota l’agenda d’activitats. A partir d’aquí, s’anirà treballant en l’ampliació de continguts que poden anar des de la geolocalització de rutes, xarxes socials, tràmits online, previsió del temps o la borsa de treball, entre moltes altres possibilitats.

L’aplicació Sesrovires és gratuïta per als usuaris però també per a l’Ajuntament, donat que és una aposta d’Intus, l’empresa que ha desenvolupat la iniciativa, que es finançarà a través de publicitat, especialment del teixit empresarial, tot i que també està obert a la participació del petit comerç a preus molt assequibles. Per descarregar la nova App, només cal accedir al market del dispositiu, sigui mòbil o tablet, cercar-la per Sesrovires i instal·lar-la de manera gratuïta.

La presentació va tenir lloc divendres al Celler, en el marc de les darreres comissions sectorials del Patronat Municipal, que a partir de l’1 de gener passa a integrar-se dins l’estructura de l’Ajuntament. La iniciativa està promoguda per la regidoria de Noves Tecnologies.
  
Redacció / Foto: ASES
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix