El pagament de les zones blaves a Sant Feliu ja es pot fer per smartphone o tablet

Imprimeix
El consistori municipal té voluntat de seguir impulsant accions perquè el municipi continuï el seu desenvolupament com una ciutat intel·ligent.

Des d’avui Sant Feliu ha engegat un sistema de pagament de les zones blaves a través de telèfon mòbil intel·ligent. Es tracta d'un sistema tecnològic que permet abonar l'estacionament de vehicles en les zones regulades com a blaves de forma ràpida, senzilla i segura des de qualsevol smartphone o tablet. A més, un altre dels avantatges del sistema és que la persona usuària paga només pel temps exacte que ha utilitzat l'aparcament. 

Amb la implantació d'aquest nou sistema, que es presenta sota el nom d’iParquing, el consistori municipal pretén continuar impulsant accions per avançar en el desenvolupament del municipi com una smart city o ciutat intel·ligent. El sistema, creat per una empresa catalana i implementat a la ciutat per la concessionària Saba, no ha suposat cap cost per l'Ajuntament. Per utilitzar el nou sistema de pagament de les zones blaves cal donar-se d'alta com usuari a www.iparquing.com.

L’Ajuntament de Sant Feliu va donar a conèixer aquesta nova modalitat de pagament a l’Smart City Expo Wolrd Congress que s’està celebrant a la Fira de Barcelona.

Redacció / Foto: Arxiu