El WhatsApp està al servei del trànsit de Viladecans

El sistema de missatgeria en els mòbils informa sobre l’estat de la circulació als accessos de la ciutat. Els ciutadans de Viladecans disposen d’un nou canal d’informació directa a través de la popular aplicació de missatgeria WhatsApp. El sistema envia alertes sobre l’estat del trànsit en les entrades i sortides de la ciutat durant les hores punta dels dies laborables, tant al matí com cap al vespre.

El nou sistema d’avisos es va posar en marxa a finals de juliol amb motiu del tall d’un dels accessos a l’autopista C-32 que té la ciutat, la sortida 52 (Viladecans Sud). En previsió que aquesta actuació pogués afectar la circulació de vehicles a la ciutat i amb l’objectiu de mantenir ben informat al ciutadà, el consorci va crear un sistema d’alertes que envia avisos sobre l’estat de la circulació quatre cops al dia (dos al matí i dos a la tarda). El servei ja és utilitzat per gairebé 200 persones.

Es va escollir WhatsApp perquè aquesta aplicació presentava alguns avantatges respecte a d’altres opcions. D’una banda, és una app popular que molta gent ja té instal·lada al seu telèfon mòbil i que es fa servir freqüentment. D’altra banda, és un sistema que proporciona immediatesa i, per tant, s’adequa perfectament al tipus d’informació que s’ofereix. I, a més, és gratuïta per a l’usuari que ja la fa servir.

Durant les hores en què el servei no funciona, els ciutadans poden consultar online la informació que ofereixen quatre càmeres de trànsit que s’han instal·lat a prop dels accessos a l’autopista i a les vies principals de la ciutat. Les imatges són accessibles 24 hores al dia, de dilluns a diumenge, a través d’ordinadors, tauletes o mòbils a la web www.viladecans.cat/obres.

Redacció / Foto: CP
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix