Endesa millora el servei de 43.500 clients del Baix Llobregat

La companya elèctrica ha reformat tecnològicament la subestació de Sant Joan Despí millorant el servei.

Endesa ha acabat recentment els treballs de reforma tecnològica a la subestació elèctrica de Sant Joan Despí amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament als 43.500 clients que depenen d’aquesta instal·lació, els quals es troben repartits entre vuit municipis del Baix Llobregat.

La reforma incrementa, doncs, la fiabilitat de la instal·lació i beneficia veïns de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Cervelló.

Els treballs han consistit en renovar equips de mitja tensió que alimenten els serveis auxiliars de la subestació, en concret les cabines i els interruptors. Aquests s’encarreguen, entre d’altres, d’alimentar tots els sistemes de control de la instal·lació per aïllar, per exemple, defectes que puguin produir-se a la xarxa, les proteccions, l’enllumenat i el telecomandament, que permet accionar de forma remota els dispositius de maniobra des del Centre de Control de la Companyia a Barcelona. D’aquesta manera s’evita haver de desplaçar personal fins a la instal·lació i es redueix, així, la velocitat d’actuació en cas d’incidència, ja sigui pròpia o derivada d’agents externs. A més, els nous interruptors gairebé no requereixen manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el subministrament elèctric als clients.

Les obres realitzades, que han suposat una inversió de 12.000 euros, aportada íntegrament per la companyia, formen part del pla de manteniment d’aquesta per a la millora i reforma tecnològica de les instal·lacions elèctriques a la comarca del Baix Llobregat.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix