L’Ajuntament crea el Castelldefels e-Books

Imprimeix
Els llibres editats o que ha col·laborat el consistori es podran baixar en pdf d’alta resolució de forma gratuïta.

L'Ajuntament de Castelldefels posa el seu fons a disposició de tothom que vulgui consultar-ho. Castelldefels e-Books és una nova eina que permet descarregar en versió digital la col·lecció de llibres que s'han editat des del consistori, i també aquelles publicacions en què hi ha col·laborat.

Els llibres digitals es poden baixar en pdf d'alta resolució per tal de garantir una correcta visualització en qualsevol E-reader. És possible que per a la correcta visualització els usuaris hagin de transformar aquests PDF a formats que s'adaptin als seus lectors.

Com a novetat, el 24 d'octubre, a les 19 h a l'Espai Ramon Fernàndez Jurado, se celebra la presentació del llibre-memòria “En blanc i negre”, del periodista Jordi Notó. El llibre s'edita en versió digital, i també s'ofereix en descàrrega a la pàgina web de l'ajuntament de Castelldefels. L'obra inclou diferents relats introduïts a manera de narrador per un personatge amb una versatilitat irreal que adapta un contingut real fruit de les revelacions i de les vivències de molts castelldefelencs.

Redacció / Foto: AC