Igualtat de gènere amb iniciatives tecnològiques a Viladecans

Imprimeix

Aquests cursos formen part dels projectes de W!ladecans que l’Ajuntament ha posat en marxa.

El programa de Polítiques d'Igualtat de Gènere de l'Ajuntament de Viladecans ha posat en marxa diverses iniciatives tecnològiques per aprofitar l'oportunitat que ofereix la xarxa per promoure la igualtat entre homes i dones. Així, s'han programat tallers d'Internet adreçat a dones i s'ha posat en marxa una pàgina de Facebook i un compte de Twitter per difondre totes les accions que es fan al llarg de l'any. Pel que fa als tallers d'Internet, s'ofereixen de dos tipus:

-'Women in red', adreçat a dones que vulguin aprendre o aprofundir en l'ús d'Internet, com ara navegar per la xarxa, utilitzar el correu electrònic o introduir-se en el món de les xarxes socials. El curs, que anirà a càrrec de la Fundació Ciutat de Viladecans, es farà del 7 d'octubre al 9 de novembre al centre municipal Edelia Hernández. Les inscripcions estan obertes fins al 20 de setembre al telèfon 93 647 00 55 (de 10 a 13 hores).

-'Women in red: emprendre en femení 2.0'. Aquest és un curs adreçat a dones autònomes i empresàries en el que s'aprofundirà sobre la gestió i dinamització del negoci a través de la tecnologia. Es farà els dies 28 d'octubre i 4, 11 i 18 de novembre a Can Calderon. També va a càrrec de la Fundació Ciutat de Viladecans i les inscripcions s'han de fer en les mateixes dates i al mateix telèfon que en l'anterior cas.

Aquests cursos formen part dels projectes de W!ladecans que l’Ajuntament ha posat en marxa, que tenen per objectiu donar un impuls tecnològic a la ciutat i reduir la fractura digital entre la població.

D'altra banda, el programa de Polítiques d'Igualtat està present en dues xarxes socials (Twitter i Facebook) per informar de primera mà de les accions que es programen al llarg de tot l'any a favor de la igualtat, donar a conèixer els diferents serveis per a dones que ofereix l'Ajuntament i atendre dubtes i inquietuds al respecte.

Redacció / Foto: AV