La Festa Major de Viladecans, en els dispositius mòbils

L’Ajuntament ha desenvolupat una web app i una capa de realitat augmentada per apropar el programa d’activitats.

 La Festa Major d’estiu de Viladecans, que aquest any se celebra del 6 a l’11 de setembre, estarà a l’abast de la mà de tothom que tingui telèfon o d’altres dispositius mòbils amb connexió a Internet. L’Ajuntament ha desenvolupat per primera vegada una web app i una capa de realitat augmentada per apropar el programa d’activitats a la ciutadania.

A través del navegador i amb l’adreça electrònica http://guia.viladecans.cat, s’accedeix a una web en format aplicació (web app), el que facilita la seva accessibilitat des de qualsevol sistema operatiu (Android, iOs, Blackberry, Windows Phone…). La persona usuària podrà consultar la informació sobre les activitats que es desenvolupen a cada espai de la festa. Així mateix, podrà conèixer altres informacions d’interès.

Per una altra banda, l’Ajuntament també ha posat en marxa, a través de l’aplicació de realitat augmentada Layar, un servei d’informació de la Festa Major amb el qual es podrà consultar on són tots els escenaris de la celebració, com anar-hi per mitjà de la geolocalització i quines són les activitats que s’hi fan. Qui vulgui utilitzar la capa de realitat augmentada només ha de descarregar l'aplicació Layar i buscar ‘Guia Viladecans’. A més, trobarà altres informacions, com les farmàcies, els locals de restauració i la relació de parades d’autobús amb el corresponent horari de pas a temps real.

L’Ajuntament també ha promocionat l’etiqueta #FMViladecans2013 perquè la ciutadania interactuï a través de les xarxes socials des dels seus dispositius mòbils en relació a la festa gran del poble.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix