Citilab celebra els seus primers cinc anys amb tornejos i tertúlies

Imprimeix

La programació especial de la setmana de la celebració, denominada Kit de supervivència pel proper mil·lenni, es pot consultar a la pàgina web de Citilab. Els interessats en inscriure-s’hi, han d’enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Citilab té més de 20.000 usuaris anuals i programa projectes educatius i formatius, a més de funcionar com a viver d’empreses per a emprenedors en el camp de la tecnologia.

Com a centre assessor i formatiu en noves tecnologies, “impulsa la innovació tecnològica i social, fomentant l’emprenedoria i l’ocupació”, han subratllat fonts municipals.

Des de Citilab han assegurat que en aquests cinc anys “hem creat i compartit coneixement i hem generat una gran comunitat a l’entorn de l’aprenentatge, la innovació social i l’impacte digital”.

Ajuts econòmics

D’altra banda, l’Ajuntament de Cornellà ha reclamat a l’Estat i a la Generalitat de Catalunya suport econòmic per poder mantenir el centre de noves tecnologies Citilab-Cornellà, en una moció aprovada en el ple municipal.

La moció demana que tant els Pressupostos Generals de l’Estat com els de la Generalitat per a 2013 incloguin una partida destinada a finançar els projectes que s’hi desenvolupen en matèria de recerca, innovació tecnològica i social, i de societat del coneixement.

 Redacció | Foto: H. Marín (arxiu personal)