Garriga visita els equipaments de promoció de cultura digital a Sant Feliu

La consellera ha celebrat l’aposta del municipi per aquest sector que suposa una transformació econòmica i social per a la ciutat baixllobregatina

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, ha fet una visita institucional a Sant Feliu de Llobregat, i s’ha reunit amb l’alcalde de la localitat, Oriol Bossa, per conèixer de primera mà les iniciatives culturals innovadores que s’estan desenvolupant en aquest municipi del Baix Llobregat. La consellera ha estat acompanyada del delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs; i del director dels Serveis Territorials de Cultura a Barcelona, Andreu Felip.

cultura digital 2

Garriga ha celebrat l’aposta del municipi per la cultura digital i l’audiovisual, prioritats també del Govern i del Departament de Cultura. Alcalde i consellera s’han emplaçat a treballar plegats en aquesta línia per impulsar iniciatives que suposin una transformació econòmica i social al municipi, i que tota la ciutadania hi pugui tenir accés. La consellera de Cultura s’ha interessat per equipament culturals de la localitat articulats a l’entorn del desenvolupament de la cultura digital, i ha visitat el Co-Innova Lab Sant Feliu i MTK Space.

cultura digital 1

El Co-Innova Lab Sant Feliu està ubicat a la Torre del Roser, de l'Ajuntament, i es tracta d’un espai laboratori on la innovació incorpora l’impacte social, la tecnologia i les eines metodològiques i de col·laboració. Innova Sant Feliu és l'indret perfecte per a impulsar l’emprenedoria i la creativitat emergent que desenvolupa projectes que creen oportunitats i transformen la societat.

cultura digital 6

En aquest espai, aquest estiu s’hi ha celebrat el FEMPower Up Sant Feliu, la primera incubadora de videojocs amb perspectiva de gènere a nivell de tot l'estat. El Co-Innova també acull el Centre d'Alt Rendiment d'esports electrònics Heron Sant Feliu, on els clubs d'esports tradicionals, poden rebre informació, assessorament, formació i acompanyament professional en el camp dels esports electrònics. El diferents espais i sales de la Torre del Roser acullen diversos projectes: emprenedors residents, lab d'innovació educativa, retransmissions en streaming, incubadores i acceleradores d'emprenedor/es, tallers, etc. que compten amb l’impuls municipal.

cultura digital 3

cultura digital 5

Per la seva banda, el MKT Space és un equipament privat que ja és un espai de referència que va més enllà del lloguer de platós i de mitjans audiovisuals. El seu equip dona forma a la creativitat i la transforma en projectes viables preparats per créixer. 

Redacció / Fotos: Departament de Cultura-Delg. Gov. Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix