Sant Feliu de Llobregat opta al premi Millor Poble Tecnològic de Catalunya

El procés de votació finalitzarà el 22 de setembre i, una vegada seleccionats els guanyadors, el 27 de setembre tindrà lloc la gala d'entrega dels guardons

Sant Feliu de Llobregat ha estat escollit com a finalista a millor poble tecnològic de Catalunya en els Premis Poble de l’Any. Aquesta iniciativa, impulsada per diversos mitjans de comunicació, pretén visibilitzar la tasca que es porta a terme en els municipis en favor del seu desenvolupament. Ara s'ha obert el període de votació popular per tal que sigui la ciutadania la que triï entre els tres pobles finalistes que opten a aquest premi.

poble santfe 1

Qualsevol persona pot votar, amb un sol clic, i sense haver de registrar-se. En cas de voler donar suport la candidatura de Sant Feliu de Llobregat, només s'ha d'accedir a la pàgina corresponent al municipi a través de l'enllaç, i fer clic al botó 'Votar'. A  banda de Sant Feliu, dos municipis referents com són Móra la Nova i Vilablareix també opten al guardó de millor poble tecnològic. El procés de votació finalitzarà el 22 de setembre i, una vegada seleccionats els guanyadors, el 27 de setembre tindrà lloc la gala d'entrega dels premis Poble de l'Any. 

santfe poble 2

sanfe poble 3

Fins a trenta-tres pobles catalans han presentat la seva candidatura, que distingeixen entre quatre àmbits d'actuació: agricultura, desenvolupament tecnològic i digital, marítim i cultura. La primera edició dels Premis Poble de l'Any estan organitzats per Prensa Ibérica, juntament amb El Periódico, Diari de Girona, Regió 7 i Empordà, i volen visibilitzar, cuidar i impulsar els pobles catalans i els seus entorns rurals i marítims.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
157

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix