Olesa, Sant Feliu i Prat, entre els consistoris més avançats digitalment

Imprimeix

Es van atorgar a 81 ajuntaments i consells comarcals els Reconeixements Administració Oberta que atorga anualment el consorci AOC als ens locals capdavanters en transformació digital

La setena edició dels Reconeixements Administració Oberta que atorga el consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) ha reconegut als ajuntaments i consells comarcals  en la transformació digital de la seva categoria. Cal destacar als Ajuntaments d’Olesa de Montserrat, Sant Feliu i El Prat.

a3ec76ea b243 4c8b a691 be086127b539

Aquests reconeixements es donen d’acord amb l’Índex de Maduresa Digital (IMD) que elabora l’AOC, una iniciativa única a escala europea que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i l’anàlisi dels webs dels ajuntaments i consells comarcals.

L’IMD permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d’un ens públic i ofereix així a les administracions locals informació valuosa per conèixer la seva situació, els seus punts forts i els àmbits de millora, així com per comparar-se amb altres administracions similars o bé amb les que lideren la transformació digital.

Els ‘Top’

En l’edició d’enguany s’ha reconegut 81 ens locals catalans repartits en 7 categories, d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa. Els ens que han obtingut les tres millors puntuacions de cada categoria són:

Ajuntaments d’1 a 500 habitants

 
 
 

Ajuntaments de 501 a 1.000 habitants

 
 
 
 

Ajuntaments de 1.001 a 5.000 habitants

 
 
 

Ajuntaments de 5.001 a 20.000 habitants

 
 
 
 
 

Ajuntaments de 20.001 a 50.000 habitants

 
 
 
 

Ajuntaments de més de 50.000 habitants

 
 
 
 
 
 

Consells comarcals (top 1 de les tres subcategories)

 
 
 

 Redacció / Fotos-Vídeo: Mossos d’Esquadra